Bröllop

Ska det blir bröllop i år?

Det finns ett stort hav av inspiration att tillgå nuförtiden och många av er har nog en bra bild hur er brudbukett ska se ut eller hur ni vill dekorera med blommor på er stora dag. Oavsett om ni har klart för er eller om ni går och har svårt att bestämma er så kan vi  hjälpa er att forma era drömmar till verklighet! Kika gärna också på vårt bildgalleri här på hemsidan.

Det är bara att kontakta oss via telefon eller mejl eller självklart komma förbi. Vi hjälper er med besluten kring det som sätter pricken över i:et på varje bröllop! 

Vi hjälper er gärna med alla slags uppsättningar så som brudbuketter, bordsdekorationer, kyrkodekorationer mm.
Under åren har det blivit en hel del lyckliga brudpar som har anlitad oss och har varit supernöjda.

Bläddra gärna i vår bröllopsgalleri för lite inspiration och hör gärna av er ett par månader före bröllopet. Boka tid eller kom bara in och hälsa på oss så hjälper vi er med besluten.

Kontakta oss

Handbundna brudbuketter

Det är brudbuketter  som binds i handen dvs med blommornas egna stjälkar.

En rund bukett med rosor är en älskad klassiker genom tiderna. Men även här går det trender och just nu är det populärt med yviga buketter med mycket blandade blomsorter och grönt. Gärna lite vild look som om man nästan har gått och plockat ihop det från ängen eller trädgården. Trots det så ligger det mycket jobb bakom en sådan bukett. Att hitta de rätta sorterna och nyanserna som gör sig bäst tillsammans och sedan komponera ihop dem på ett vackert sätt. Ring och boka tid med oss så kan vi komponera det tillsammans.

Priserna på rundbundna buketter beror mycket på just blommorna man väljer och storleken på buketten, men hamnar oftast mellan 1500:- och 2000:-

Droppformade brudbuketter

 

Droppformade brudbuketter är  en klassiker genom tiderna

I regel så binds de i en special hållare med stickmassa eller också trådas och tejpas blommorna för att sedan sättas i en fin droppande form. Här väljer man oftast några stycken olika sorters blommor som kompletterar varandra i färg och form och som skapar en fin helhet tillsammans.

Priserna på droppformade brudbuketter beror delvis på blommorna och storleken på buketten men också på tidsåtgången. En tejpad brudbukett tar väldigt lång tid att göra och prissätts högre än en bukett i stickmassa. En klassisk bukett i hållare brukar ligga på ca 1700-2000:-