Om oss

Hos oss hittar du blommor till både vardag och fest – floristiskt hantverk att njuta av själv eller ge bort till någon annan.

Våra duktiga florister hjälper dig med allt från vackra vardagsbuketter till färgsprakande festarrangemang, blommor till event, bröllop och begravning. Genom oss kan du även skicka Blommogram till den du bryr dig om och köpa gröna växter som gör hemmet ombonat och personligt.

Vi som jobbar på KompassRosen Grebbestad

Epp Torberntsson

Ägare och Florist med ursprung från Estland. En positiv tjej som älskar sitt jobb. Epp har jobbat som florist i Estland, New York och de senaste 20 åren i Sverige.

I år har hon drivit KompassRosen i 20år, en tid som har varit rolig, arbetsam och utvecklande tycker hon.
Epp älskar sitt jobb, men samtidigt hade hon gärna haft någon mer semestervecka med familjen som består maken Michael (som är också delägare i företaget, samt ekonomiansvarig) och två söner i tonårsåldern.

Angelina Hansson

Ytterligare en glad tjej i gänget. Noggrann och ordningsam och ser till att kunderna har allt som kan tänkas behövas. Har drivit en egen liten blomsteraffär en gång i tiden. Angelina är från Bullaren och har utöver blommor också ett stort intresse för hundar.

Siv Bruun Jansson

Vår snälla omtänksamma Siv. Hon är norska men har bott i Sverige i många år. Vi får lite härliga skratt när hon blandar språken eller växlar emellan dem. Hon älskar verkligen blommor och människor och på senare tiden också höns.

Isabell Östedt

Isabell började sin bana hos oss som praktikant när hon bestämde sig att läsa till florist. Vilket bra val hon gjorde, för det här yrket passar henne som handen i handsken.. Isabell är hjälpsam, glad och ambitiös tjej från trakten, som alltid ser till att matklockan är på. J Familjen består av en liten dotter och make som är egenföretagare.

Helen Norrman

Tjejen från Tanumstrakten som jobbar måndagar och torsdagar i regel då behovet är som störst! Hon ser till att våra krukväxter blir vattnade och hjälper till med allt som behövs. Hon älskar den sociala biten av vårt jobb, alltså kundkontakten och också umgänget med oss arbetskamrater. Hon har härlig humor och vi är avundsjuka på hennes fina lockar och bekantskap i trakterna.

Ewa Eliasson

Vår hjälpreda i butiken och på vägarna. Det är oftast hon som susar fram med blombilen och gör alla människor glada när hon levererar blommor från Gerlesborg i söder och Resö i nordväst, till Bullarskogarna i öst.

 

Michael Torberntsson

Ägare och ekonom. Michael ser till att affärerna går bra och tar hand om det administrativa. Han ser också till att alla bud på jul blir utkörda.